引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-16 03:07 PM 發表

係唔係有足夠lv會進化?
係!請記住!一玩寵物,就小心破產。

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-16 03:09 PM 發表

係!請記住!一玩寵物,就小心破產。
我想問技能會不會+ar?=.=becuase我d技能好........./  .  \

回復 #22 比卡超1000 的帖子

好像技能只有五項,一開始就有,如果要提升攻擊力,必須買攻擊力提升劑!

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

我想問d劍可唔可以-20$呀冇$啦............sp exp水-5$得唔得呀>.<

Thomas=.="y我打怪always有( 抱歉!不能連續攻擊,請 4 秒後再攻擊)e一d thing=.="
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 09:15 發表
Thomas=.="y我打怪always有( 抱歉!不能連續攻擊,請 4 秒後再攻擊)e一d thing=.="
我都係啊

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-30 09:35 AM 發表

我都係啊
我想問我地有連續攻擊咩打一下wait15=.=2下咪30=.=1min can"t打win啦=.=
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 09:38 發表

我想問我地有連續攻擊咩打一下wait15=.=2下咪30=.=1min can"t打win啦=.=
我都係 可能Thomas修改左

為了防止刷新而打怪係咁贏,所以Set了20秒的時間……=="

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-19 02:26 PM 發表
我想問d劍可唔可以-20$呀冇$啦............sp exp水-5$得唔得呀>.<
你要幾多錢?等我幫補下你…