引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 12:52 發表
為了防止刷新而打怪係咁贏,所以Set了20秒的時間……=="
真係咁 我都估到

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 12:53 PM 發表

你要幾多錢?等我幫補下你…
now我not want劍呀=.="我有+9劍啦=.="but我想now提升攻擊力-50$=v=
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 05:49 PM 發表

now我not want劍呀=.="我有+9劍啦=.="but我想now提升攻擊力-50$=v=
一口價要幾多!(不要求太多呀==本人沒錢XoX)

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 05:51 PM 發表

一口價要幾多!(不要求太多呀==本人沒錢XoX)
唔信你冇=.= 現金: 1072 網絡金幣

存款: 114026 網絡金幣
so more-30too好啦=.="另我想問if你有一個 寵物你buy other 寵物我frist果個係咪會冇or 2個too   here?
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 12:52 PM 發表
為了防止刷新而打怪係咁贏,所以Set了20秒的時間……=="
唔明呀=.=20秒...=.=0秒啦=.=點打呀=.=
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 06:00 PM 發表

唔信你冇=.= 現金: 1072 網絡金幣

存款: 114026 網絡金幣
so more-30too好啦=.="另我想問if你有一個 寵物你buy other 寵物我frist果個係咪會冇or 2個too   here?
這個我都想知,沒試過,我想你有寵物,自然就不讓你買…

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 06:06 PM 發表

這個我都想知,沒試過,我想你有寵物,自然就不讓你買…
冇左你係唔係give me back$ to buy?
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 06:02 PM 發表

唔明呀=.=20秒...=.=0秒啦=.=點打呀=.=
那…我改回10秒,但遲D先

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-30 06:08 PM 發表

冇左你係唔係give me back$ to buy?
=="你想試呀!最多出錯咪幫你改番現在的數值。

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-30 06:12 PM 發表

=="你想試呀!最多出錯咪幫你改番現在的數值。
=.=你已經有一個寵物了,做人不要三心兩意啊~

若一直期待下去"
希望會來臨的話"