不!應改為每次使用「所有」都要減1000。

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

減1000!?更奸= ="
wwww
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 yisdfc 於 2006-12-17 09:22 PM 發表
減1000!?更奸= ="
一於這樣!
限制為每次使用50為上限,並減200。

每瓶使用減5

我會研究一下。

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-17 09:24 PM 發表

一於這樣!
限制為每次使用50為上限,並減200。

每瓶使用減5

我會研究一下。
200是指什麼?錢?
wwww

引用:
原帖由 yisdfc 於 2006-12-17 09:26 PM 發表

200是指什麼?錢?
Yes

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-17 09:30 PM 發表

Yes
堅決反對= ="
wwww

大大 why現在沒有得EXP使用所有

好似唔多好喔...
冇左咁埋要用實力去隻揪d怪物囉......好似有d慘喔
沉默∽ ≧無人止境≦w ~
沉默∽ ≧B.梨沙子≦?? ≯ Love u ≮

引用:
原帖由 小隱 於 2006-12-25 10:52 發表
好似唔多好喔...
冇左咁埋要用實力去隻揪d怪物囉......好似有d慘喔
我161lv夠唔夠隻揪d怪物啊 只不過係比d新手方便升lv 佢地打怪打好耐

現在狂按攻擊力藥水= =”
wwww