新風格「相約聖誕之夜」 打印

首頁應該彈出Flash出來,但不知為何原本有,但我個邊現在不出,到底有沒有?

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 18:17 發表
首頁應該彈出Flash出來,但不知為何原本有,但我個邊現在不出,到底有沒有?
可唔可以繁體字?簡體字好似無咁好See

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-25 06:19 PM 發表

可唔可以繁體字?簡體字好似無咁好See
要繁化D圖較難和費時…到底有沒有Flash彈出在首頁?

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 18:23 發表

要繁化D圖較難和費時…到底有沒有Flash彈出在首頁?
無啊 做咩

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-25 06:24 PM 發表

無啊 做咩
OK!看來要作修正!

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 18:26 發表

OK!看來要作修正!
個Flash係咩來架

Merry Christmas!!!

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 18:36 發表
Merry Christmas!!!

http://deegeehk.ws4free.eu/upload/images/christma/happy.swf
o 原來係咁 都幾特別喎

既然Flash彈唔出,又沒時間修正,將錯就錯!反正裝了,每次去首頁都出現會煩…請問大家認為這風格怎樣?特別的,你一定要講…紫色又話唔鐘意-.-,我覺得這風格也不錯,所以先選來裝!

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 20:09 發表
既然Flash彈唔出,又沒時間修正,將錯就錯!反正裝了,每次去首頁都出現會煩…請問大家認為這風格怎樣?特別的,你一定要講…紫色又話唔鐘意-.-,我覺得這風格也不錯,所以先選來裝!
都幾好啊 我feel好靚同幾特別