捕捉151(黃、紅、綠、藍)成功率:100 打印

http://www.youtube.com/watch?v=JkF7Xjxn9jc
捕捉151(黃、紅、綠、藍)
成功率:100
我用這個BUG成功捉到夢夢!!成功機率是100%,唔會捉左冇SAVE。這不會做成壞機、後遺症等~
步驟為:
1. 你們要捉一隻波波球,並不要Delete唱歌。如果 波波球 個攻擊速度快過 卡斯!
「你唔知係咩Pokemon,請你上這個網:http://pokemon.aucy.com:81/pokemon.php?n=63
2. 利用歌聲使 卡斯 睡著,並捉佢。你看一看第1個附件上的圖那個位置就是了。你儲存後下走一格,立刻按START,用卡斯(Abra) 一招瞬間轉移,想同你決戰的人,不能打你了-.-
佢呆左係度講:「喂.....咪走呀-.-怕我呀?-0-」,回題啦!
3. 你隻卡斯(Abra) 用瞬間轉移之前,你想你在「水係場館」果個唔係唔得,你上左上面,你上去打附件第二幅圖的男子(打其他人都得,不過唔會得夢夢-.-")
4. 打完他後,你再用卡斯=(Abra) 果招瞬間轉移回到寵物小精靈中心,之後你要去有5個人打那地方,看附件第三幅圖!
5. 無啦啦就會彈出選單,你按「start鍵」,之後按「B鍵」會無啦啦出左隻寵物小精靈,就係夢夢了!>.<

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • yisdfc 威望 +14 不明~ 我知道很久了 不過這文...... ... 2007-2-17 06:00 PM
  • yisdfc 現金 +50 不明~ 我知道很久了 不過這文...... ... 2007-2-17 06:00 PM
  • Thomas 威望 +30 原創內容(TV不計)+精品文章 2007-2-17 05:43 PM
  • Thomas 現金 +150 原創內容(TV不計)+精品文章 2007-2-17 05:43 PM
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

可唔可以全變為中文…火星文好難看…

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-2-17 05:33 PM 發表
可唔可以全變為中文…火星文好難看…
我唔係好知點打中文呀-.-
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

還有,你放的圖應轉為jpg…容量太大了…
好的!就加你分,反正這方法我還是第一次見!謝分享!
最衰我已過了關,不能試…
我好想傳比金帶。

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-2-17 05:42 PM 發表
還有,你放的圖應轉為jpg…容量太大了…
好的!就加你分,反正這方法我還是第一次見!謝分享!
最衰我已過了關,不能試…
我好想傳比金帶。
點make jpg?-.-你玩again咪可捉wo-.-係可以send比金帶,金帶可send比水晶,水晶send比em果d  em send比dp-.-
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

錯錯錯!
引用:
點make jpg?-.-你玩again咪可捉wo-.-係可以send比金帶,金帶可send比水晶,水晶send比em果d em send比dp-.-
水晶是不能send給紅,藍,綠寶石
wwww

引用:
原帖由 yisdfc 於 2007-2-17 06:19 PM 發表
錯錯錯!

水晶是不能send給紅,藍,綠寶石
下....係咩?水晶冇得send who可send呀-.-
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

恭喜你隨機獲得 2 績分
引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-2-17 06:22 PM 發表

下....係咩?水晶冇得send who可send呀-.-
是呀!我之前也以為寶石可以,但原來寶石是新版本,所以不允許傳送…

反譯篇 - By Thomas

http://www.youtube.com/watch?v=JkF7Xjxn9jc

捕捉151(黃、紅、綠、藍)

成功率:100%

我用這個BUG成功捉到夢夢!!成功機率是100%,唔會捉左冇SAVE。這不會做成壞機、後遺症等~
步驟為:
1. 你們要捉一隻波波球,並不要Delete唱歌。如果 波波球 個攻擊速度快過 卡斯!
「你唔知係咩Pokemon,請你上這個網:http://pokemon.aucy.com:81/pokemon.php?n=63」

2. 利用歌聲使 卡斯 睡著,並捉佢。你看一看第1個附件上的圖那個位置就是了。你儲存後下走一格,立刻按START,用卡斯(Abra) 一招瞬間轉移,想同你決戰的人,不能打你了-.-
佢呆左係度講:「喂.....咪走呀-.-怕我呀?-0-」,回題啦!

3. 你隻卡斯(Abra) 用瞬間轉移之前,你想你在「水係場館」果個唔係唔得,你上左上面,你上去打附件第二幅圖的男子(打其他人都得,不過唔會得夢夢-.-")

4. 打完他後,你再用卡斯=(Abra) 果招瞬間轉移回到寵物小精靈中心,之後你要去有5個人打那地方,看附件第三幅圖!

5. 無啦啦就會彈出選單,你按「start鍵」,之後按「B鍵」會無啦啦出左隻寵物小精靈,就係夢夢了!>.<

(上面文章經過翻譯…有些可能會有問題…需要留待更正!喜歡的就加分!謝謝!^^)

我見過可以用飛行飛走的- -
wwww