引用:
原帖由 kuhi 於 2007-2-20 02:37 PM 發表
咁係咪有全精靈啊 比卡超識唔識沖浪
好像只有黃版那隻比卡超先至學到…

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

回復 #28 Thomas 的帖子

其實黃版好玩d架 比卡超可以玩沖浪遊戲 不過一定要識沖浪

http://www.sendspace.com/file/eeeh0d
黃版下載地址
http://www.sendspace.com/file/aqqbph
紅版下載地址

本帖最近評分記錄
  • Thomas 威望 +20 Helpful!測試成功! 2007-2-20 07:13 PM
  • Thomas 現金 +100 Helpful!測試成功! 2007-2-20 07:13 PM

…我都認為黃版好玩D…但你的未爆Save是紅版

FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

回復 #34 Thomas 的帖子

我全版本都爆曬機 先頭個未爆Save紅版係我林急林忘玩的

回復 #31 Thomas 的帖子

唔係 要用某方法先知學到 黃版那隻比卡超共其實係學唔到

回復 #34 Thomas 的帖子

我上面有下載地址 你不如重新玩過

引用:
原帖由 kuhi 於 2007-2-20 03:13 PM 發表
唔係 要用某方法先知學到 黃版那隻比卡超共其實係學唔到
……黃版那隻比卡超 到 俱樂部 + 海上附近的屋…唔知點樣得到…

引用:
原帖由 kuhi 於 2007-2-20 03:16 PM 發表
我上面有下載地址 你不如重新玩過
…我只想測試…後在卡帶上重新玩過…

回復 #39 Thomas 的帖子

o 原來係咁 不過你要禁得快