引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-2-21 11:29 AM 發表

-0-背背龍 LV7我想捉呀!你打who係有?
唔好同個男仔鬥,同隔離(下面)的女仔鬥,OK後 瞬間轉移。

我還發現這個Bug,好像同人鬥,要離遠個人講野先得…如果唔係會Hand機…

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

咁都比你知道 我都唔知...........

恭喜你隨機獲得 15 績分
因為我試了hand機…
啊!我得一個yellow日文卡帶…但玩到都唔錯的save…
發現只有呢個卡帶先傳到比日文金…
…我唔想Delete Save……但又無辦法傳比金…
而且每次玩都需時1.5小時,勁浪費光陰…我要 了…有夢夢係好…但暫時傳唔到比我最愛玩的金……

FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

回復 #53 Thomas 的帖子

咁咪..........真係慘 下次要試下傳左先 得唔得先再玩

我覺得好似以前d pokemon game好玩d 現在個d pokemon好似無咁好玩 唔知係咪金手指既關係

好鬼煩…每次要玩到 湛藍市…
新版遊戲靚…但似乎真係無得捉夢夢…
這個bug好有趣…

回復 #56 Thomas 的帖子

55 我好同意 新版遊戲要用金手指捉夢夢

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-2-21 02:18 PM 發表

唔好同個男仔鬥,同隔離(下面)的女仔鬥,OK後 瞬間轉移。

我還發現這個Bug,好像同人鬥,要離遠個人講野先得…如果唔係會Hand機…
下!我打左女仔~.~冇得捉,係呀!要離遠個人講野先得,我知我有一次use左個bug with個人講野hand左-.-
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 kuhi 於 2007-2-21 05:51 PM 發表
我覺得好似以前d pokemon game好玩d 現在個d pokemon好似無咁好玩 唔知係咪金手指既關係
係gameboy點use金手指姐-.-,唔會係咪金手指既關係
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-2-21 05:55 PM 發表
好鬼煩…每次要玩到 湛藍市…
新版遊戲靚…但似乎真係無得捉夢夢…
這個bug好有趣…
係呀,如果你可以use fly 02技 ,你唔會好煩ar 啦~~^^
若一直期待下去"
希望會來臨的話"