引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:48 PM 發表
例如我的pet,因bug變左「影子」咁就好啦
「影了」好Cool呢!我都幾鐘意…
紫得離靚!

你的想法,加我的想法,我已有點頭緒,加新的寵物功能
就是升值為LV12!

頂尖寵物現在為LV11,如果有LV12,就能Cool化圖片+試改攻擊力,防禦全強化…
這是不錯的IDEA

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:59 PM 發表
咁打死一隻,會唔會下一隻又係(會不會連續中左?)
RANDOM出現
約500隻,有一隻係,所以抽中好微…
連續都有可能,但機會超微…
重遇也是「你的樣子」

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:51 PM 發表
我拒絕PK,咁就得啦~~~
不行,因為是殺怪出現的,你不玩殺怪就可…但這是特色
其他寵物中心應該無。

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-2 01:50 PM 發表
不是bug....講左如果你是影子=衰怪 我一定會ko死你- -
BUG有兩個解釋…

1. 你可以說不是BUG,因為這是正常運行已SET定的程式
2. BUG指病毒化,的確而且!我是指寵物中心病毒化…才會遇上 影子

所以要看對方的立場…

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:54 PM 發表
我死左一個PET,仲有一個- -,係我舊AC- -
復活藥可以!不用玩第二隻呢!

回復 #32 Thomas 的帖子

我之前都2次中左  果個黑暗之龍- - 哂我d sp= =
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

回復 #35 Thomas 的帖子

恭喜你隨機獲得 4 積分
我之前舊ac因為版主del 一個post,in家我的舊ac不能用

回復 #42 hihizero2 的帖子

o= =明白掛錯左..仲有你唔係講我呀ma= = 果次 我都唔係版主 係銀會員
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

不是講你,個時你係中級會員,我都是

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-8-2 13:59 發表

「影子」好Cool呢!我都幾鐘意…
紫得離靚!

你的想法,加我的想法,我已有點頭緒,加新的寵物功能
就是升值為LV12!

頂尖寵物現在為LV11,如果有LV12,就能Cool化圖片+試改攻擊力,防禦全強化…
這 ...
十分期待出影子的pet