引用:
原帖由 比卡比卡 於 2009-12-28 11:56 AM 發表
我繼續追pokemon - -"
DP做到150...

笨蛋、測試、召喚獸
好耐之前唔知邊度聽過甘...
我最近又突然想重追pokemon XD(成日變)
睇到136,之後搵唔到劇集
最近又發現新劇場出左,可我最新的2齣都無睇過

希望更多人喜愛這裡,成為論壇的一分子,齊來發展這細小的論壇!
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2009-12-28 02:01 PM 發表

我最近又突然想重追pokemon XD(成日變)
睇到136,之後搵唔到劇集
最近又發現新劇場出左,可我最新的2齣都無睇過
最左好耐"
不過493果個味睇(最新)
pm我睇到14幾就無追到-.-...
廢事追追下又要等
e+追緊家庭教師 (唔係家庭教師h的扁差值1,2-.-...)
追到又係14幾...仲追緊!!
好好睇呀!!!
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

家教我追的系漫畫

我追Fate/stay night Unlimited Blade Works
笨蛋、測試、召喚獸
刀語
聖痕煉金士
聖痕煉金士睇左漫畫都覺得唔錯 不過動漫純粹比個封面吸引住

引用:
原帖由 神原•斗牙 於 2009-12-28 06:43 PM 發表
家教我追的系漫畫
你同YISDFC一樣=.=....
WHY追漫畫都唔追動畫?"
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2009-12-29 10:52 AM 發表

你同YISDFC一樣=.=....
WHY追漫畫都唔追動畫?"
因為動畫D劇情同漫畫一樣,而且漫畫快D。
引用:
原帖由 kuhi 於 2009-12-29 10:10 AM 發表
我追Fate/stay night Unlimited Blade Works
笨蛋、測試、召喚獸
刀語
聖痕煉金士
聖痕煉金士睇左漫畫都覺得唔錯 不過動漫純粹比個封面吸引住
甘你即系知聖痕煉金士系賣肉片LA=D,在戰鬥前要喝人奶設定幾工口下(你竟然只覺得系幾!),不過D人話劇情同畫工都好好。