看到Email上來的記得留言啊=] 打印

看到Email上來的記得留言啊=]

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

Thomas好耐無見喇"!!
最初email收到有關訊息之後
我真係完全唔敢相信眼前既事實"
fr.kl 都已經死左好耐.......
之後日日都好特登去開番...尼個討論區睇下開唔開得番..
但係.....一天一天的過著...希望愈大失望愈大"
結果等左成年都唔見開番...
點知....今日終於比我見到......尼個願望實現...
近排thomas有咩搞?應該上班沒多空閒時間吧
論壇也有一排沒理會了
為何這麼有興致重整fr.kl???-v-
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

好耐無見啊
其實上年有諗過整番...因為個論壇真係上唔到,不過個排都算忙,同埋掛住玩其他野XD
上星期又突然諗番起個論壇, 無左個論壇無野發揮=.="所以就去睇下有無空間岩用
搵到就開始計劃整番
加上咁岩又整到個風格,就更加想整番
暫時我地先試用下呢個好快既空間先
希望唔會同個空間有衝突吧-.-"

所以先內部試1星期先~~

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2012-3-3 11:53 PM 發表
為何這麼有興致重整fr.kl???-v-
還有一樣就是寵物中心
寫左咁多野無得用

回復 4# 的帖子

不過睇黎效用唔大...
畢竟小人玩...人地都味必肯去玩尼d舊到咁既game
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

回復 5# 的帖子

論壇時代其實已經係1年前完結了
我都唔跟潮流升級了

少人玩確實 太多人玩都有問題

引用:
原帖由 Thomas 於 2012-3-4 01:21 AM 發表
論壇時代其實已經係1年前完結了
我都唔跟潮流升級了

少人玩確實 太多人玩都有問題
論壇尼加唔興... 我都認同既
用途基本上....都係用黎facebook 分享影片/圖片  之用"
變相的確無乜價值" 人地傾計..都用facebook居多~_~
除此之外....
好多舊網頁/討論區/資料網址....都del左好多...尼幾年
以前好興既 icq/msn/qooza之類....
唯獨msn 比較好一點....仲有少少生存機會...其餘都開始比人無視哂"
看來....舊的東西一定要被淘汰"

若一直期待下去"
希望會來臨的話"

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2012-3-4 01:31 AM 發表

論壇尼加唔興... 我都認同既
用途基本上....都係用黎facebook 分享影片/圖片  之用"
變相的確無乜價值" 人地傾計..都用facebook居多~_~
除此之外....
好多舊網頁/討論區/資料網址....都del左好多...尼幾年
看 ...
係..非常認同...
順便提埋最後一個備用空間, 聽講幾穩定的, 不過速度一般, 同以前差唔多
http://frkl.co.de/

錯了,你看看2000FUN和萌化發展促進會,幾多人(遠目
系我地冇D超有特色既野吸引到人,君不見K島的板面是多麼不美觀,卻有一堆人上~
想起以前......我們改了個"咇"就吸引了一堆人來上來FR.KL,FUNG就是其中一個(遠目((迷:因為不想提起自己黑歷史而消音!?
所以我地只要有夠爆既野就可以吸引到人入來,例如GAME實況或任何創作,可是就怕空間撐不住......

嗯, 要做大, 空間一定要換成收費
我比較想做中型論壇XD可惜主題一直沒定好
不要說主題,我連論壇名都不喜歡XD無意思的英文組合
至於2000FUN應該係同遊戲商有關係....
另外2個不清楚。