引用:
原帖由 yisdfc 於 2006-11-18 06:47 AM 發表

你這麼有米,也分給一些會員吧
= ="米是要自己賺才有價值的!

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-11-18 10:32 AM 發表

= ="米是要自己賺才有價值的!
= ="普通的會員不像你這麼勁!
wwww
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 yisdfc 於 2006-11-18 11:38 AM 發表

= ="普通的會員不像你這麼勁!
我也是普通會員呀! 壇主只是名。我也不會用權加自己錢!!!
這論壇不像舊phpbb論壇,物價全變小。以前一發一帖賺3000網幣。
現在20-30網幣。所以這論壇並不會賣太高價錢的帖。

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-11-18 11:48 AM 發表

我也是普通會員呀! 壇主只是名。我也不會用權?
這論壇不像舊phpbb論壇,物價全變小。以前一發一帖賺3000網幣。
現在20-30網幣。所以這論壇並不會賣太高價錢的帖。
那就是說你太強了!!不過新手一天也發不到一千多個回覆吧!?
wwww

Thank you!

o is very good l like!!!

仲有呢...exp個個可唔可以又平dd...5$都好呀
ok??

引用:
原帖由 小小的星星 於 2006-12-3 11:59 AM 發表
仲有呢...exp個個可唔可以又平dd...5$都好呀
ok??
我too想呀=,=,我想問下d寵物係唔係有(俊)化呀?because 我see有d寵物係不同...

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2006-12-16 02:49 PM 發表

我too想呀=,=,我想問下d寵物係唔係有(俊)化呀?because 我see有d寵物係不同...
這個寵物系統會自動轉寵物的圖,可稱進化。但由於空間不知能不能承受,沒加新精靈。當然Pokemon……係可以加入,但進化少唔好玩…二無圖。

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-16 02:59 PM 發表

這個寵物系統會自動轉寵物的圖,可稱進化。但由於空間不知能不能承受,沒加新精靈。當然Pokemon……係可以加入,但進化少唔好玩…二無圖。
係唔係有足夠lv會進化?