大大why仲未有獎勵

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-25 05:10 PM 發表
大大why仲未有獎勵
我唔得閒!勿趨!…得閒自然加!看來今天我也沒時間改NP的日期了@@

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-25 18:14 發表

我唔得閒!勿趨!…得閒自然巨S時間改NP的日期了@@
o 咁慢慢來

引用:
原帖由 Thomas 於 2006-12-10 08:26 PM 發表
那麼…提升至6500 及 500
Really?

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-11 05:31 PM 發表
大大 我升到啦

個名黑白ソ龍
攻擊力係96
守備力係89
hp係600
My pet is also LV 100............

引用:
原帖由 kuhi 於 2006-12-25 06:15 PM 發表

o 咁慢慢來
Actually he is very busy..............

引用:
原帖由 felixib40 於 2006-12-25 20:12 發表

My pet is also LV 100............
你都無post都你隻寵既攻同防同HP

已寄出…超版,你必定要放圖先可。

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 zero 於 2007-1-21 02:37 PM 發表

寵物性別:雄
攻擊力:743
防御力:614
寵物狀態:生存
寵物級別:100
寵物屬性:火
寵物PK:拒絕挑戰
我不明白呀-.-註冊天數: 16
16日..........有左100lv............
16日有so more-.-........唔係好信
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-1-21 02:43 PM 發表

我不明白呀-.-註冊天數: 16
16日..........有左100lv............
16日有so more-.-........唔係好信
他由今天早上9點打到現在= ="
wwww