寵物中心加強系統 3 (多功能) 打印

姐係點...唔係好明....
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-17 10:18 PM 發表
姐係點...唔係好明....
你遇上難打的敵人就知。

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

回復 #42 Thomas 的帖子

=0="不會攻守4000ma...............我會死/冇得用800sp果招.....
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

恭喜你隨機獲得 15 積分
引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-17 10:36 PM 發表
=0="不會攻守4000ma...............我會死/冇得用800sp果招.....
?裝了警告系統而已…都無BAN一半扣。

回復 #44 Thomas 的帖子

我怕冇得用= =之前你講唔比= ="
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-18 12:31 AM 發表
我怕冇得用= =之前你講唔比= ="
唔比都只是 影子 …但都未整。
===============================
剛去玩別人的論壇的無心寵物,果然厲害……
我都唔知點改良好…就算改了…你地一定會怨…
===============================
警告系統在這裡,我未做測試,因為遇不到牠。

回復 #46 Thomas 的帖子

唉!如果我地個pet中心好咪得lo......會好像 pokemon online咁.....(要中文= =")
若一直期待下去"
希望會來臨的話"

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-8-18 12:33 AM 發表

唔比都只是 影子 …但都未整。
剛去玩別人的論壇的無心寵物,果然厲害……
我都唔知點改良好…就算改了…你地一定會怨…
警告系統在這 ...
影子嗎.....
和夢幻寵物十分相似的中心....
是不錯的,能夠在怪物身上打一些裝回來,
我只玩到聖騎士裝備....那論壇突然死掉了T^T

引用:
原帖由 小妖獸 於 2007-8-18 01:12 AM 發表

影子嗎.....
和夢幻寵物十分相似的中心....
是不錯的,能夠在怪物身上打一些裝回來,
我只玩到聖騎士裝備....那論壇突然死掉了T^T
= = 無心寵物 附有 魔法值等等…
如果要加以改良Al8的寵物中心…
這可能會改變了很多玩法…

但感覺那些中心多麼吸引,不過挺煩…

搞錯!由論壇上得番開始 至 現在 都是撞唔到 個兩隻大怪物…
測試唔到警告系統是否有效…