引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:59 PM 發表
咁打死一隻,會唔會下一隻又係(會不會連續中左?)
RANDOM出現
約500隻,有一隻係,所以抽中好微…
連續都有可能,但機會超微…
重遇也是「你的樣子」

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:51 PM 發表
我拒絕PK,咁就得啦~~~
不行,因為是殺怪出現的,你不玩殺怪就可…但這是特色
其他寵物中心應該無。

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-2 01:50 PM 發表
不是bug....講左如果你是影子=衰怪 我一定會ko死你- -
BUG有兩個解釋…

1. 你可以說不是BUG,因為這是正常運行已SET定的程式
2. BUG指病毒化,的確而且!我是指寵物中心病毒化…才會遇上 影子

所以要看對方的立場…

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 01:54 PM 發表
我死左一個PET,仲有一個- -,係我舊AC- -
復活藥可以!不用玩第二隻呢!

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 07:07 PM 發表

十分期待出影子的pet
LV110 先有。

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 07:29 PM 發表
我是話pet中心,會唔會出影子的pet?
唔會…只有做敵人…

引用:
原帖由 hihizero2 於 2007-8-2 07:52 PM 發表
這樣pet中心沒有咩好玩
= =我會接納你的意見
若我識,做到的話,有朝一天,我加一個藥可
使自己的PET黑暗化一段時間!

從hihizero2的一帖中說PET是 影子 就好,
這點令我想到新玩意

現在正努力測試修改中
如成功,大家就會有黑暗的使用力量!

這將會是寵物研究所研發「影子」的技術(接駁故事)
但因為太可怕關係而被禁售賣藥水!
================================
之後的就等成功了再說!

但說一聲先,
可能攻防變得強勁,
但付出的代價就是hp要將永久性減少一下(有可能,如我成功整到)
(可能同ExE5開始差唔多)

而且價格會好高的!

我相信第一個唔會接觸我可能成功整到的新功能的人是 比卡超1000
因為對他來說沒利益之處

愈想 自己的構思 愈覺 有趣,我要做到連PK都可使用
BUG化的自己…但好難整…

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-3 08:48 AM 發表
thomas = =我仲想問下 有冇得有+hp 水 唔係+90果d 要hp上限 得唔得= =
hp好小- -
開發中!(相信可以做到,但工程都好大!)
但價格會同樣好貴

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-3 11:37 AM 發表
不會比攻果d水 more$ ma- -
沒錯!整到將會收萬 =.=