估唔到喎...歡迎回來, 因為你們的聯絡資料都過時了, 根本聯絡唔到...
既然係咁, 請你地更新一下現有個人資料中的電郵 <-- 這個很重要
重申: 我係個著重回憶既人XD, 既然論壇係我起既, 我就盡能力去恢復佢
「論壇上不到了 --> 找個地方重新來過 --> 論壇上不到了 --> 找個地方再起過」

另外, 因為人流唔會增加而且唔保證大家會Keep住得閒上黎行一轉, 所以宜家我都係用廉價既方法建論壇,
難免會出現突然死一死, 但會盡快恢復佢

解釋下廉價既方法:
1) 域名 $9 1年, 每年轉, 咁岩有.COM平就用.COM, frkl or tfrkl ~~
2) 免費網存, 能夠達到這個論壇基本需要的網存都需要每年$300 無人上唔係好值= =

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2014-7-2 02:40 AM 發表
剛剛因為 fr.kl c哥  貼上fr.kl的網站
才得知再度復活啊"!
非常感謝

FrKL-動漫時刻論壇 © All rights reserved.

引用:
原帖由 小妖獸 於 2014-7-2 01:48 AM 發表
各位老友你們還好麼OAO?
還好還好, 也很好XD

回復 2# 的帖子

Year 1 係3年制第2年吧, 雖然唔知你讀咩系, 但記得嘗試報大學
以我認為Cityu好似收生算寬松@@" 尤其是你讀緊Cityu附屬, 機會應該更大
唔知有冇搞錯, 一開始你以為佢唔收你, 但去到開學既時候又會突然取錄等等
當然成績最好有3分@@"

報一報In一In先知結果係點, 唔好錯過機會啊, 有做過好過冇做過..

引用:
原帖由 小妖獸 於 2014-7-3 12:34 AM 發表
fb: 鈴仙醬
至於e貓,很少用0.0
也可以wtsapp喵0w0
很少用都可以留低先 好過這個Email
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

印象已經發不到了。

尋日我明明見到你有10000積分,所以我先咁set~~
已改為3000

回復 2# 的帖子

其實睇番好耐以前自己發既帖
我發覺個時既我有個樣講個樣好唔客氣@@" (因為我諗住自己唔係咁諗就得@@"同埋個論壇我開, 規矩自己定, 比較放肆XD)
個時你地有邊個比我話過, 請原諒我 我無心既XD

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2014-7-19 06:10 AM 發表

不要緊,我印象中您好多時都好中立處理問題也
我諗唔會有人介意掛,何況咁耐
宜家會寫得客氣點
另外請更新下個人檔案上面既Email

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2014-8-8 03:02 AM 發表

已更新!!!
dick那個???

評分=就係FB的讚好