引用:
原帖由 yisdfc 於 2007-8-1 11:35 AM 發表

囧..
一打開就看到一個個人在睡覺!?(大誤
皇后碼頭嗎....
……………沒錯…

希望您會喜歡這裡, 也在此歡迎您加入一起討論.
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-8-1 11:39 AM 發表

……………沒錯…
囧..
我現在才知原本做翼...
怪不得給人叫去看TVB....
wwww
FrKL-Anime Forum © All rights reserved.

引用:
原帖由 yisdfc 於 2007-8-1 11:40 AM 發表

囧..
我現在才知原本做翼...
怪不得給人叫去看TVB....
叫Tsubasa,或 翼年代記
=======================
現場做幾耐的…我錄緊戲…無啦啦要我中斷

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-8-1 11:42 AM 發表

叫Tsubasa,或 翼年代記
嗯!?
太長我不想記呢囧..
稍後是何時呢.............
wwww

引用:
原帖由 yisdfc 於 2007-8-1 11:43 AM 發表

嗯!?
太長我不想記呢囧..
稍後是何時呢.............
我都想知…我要等下半部才能錄到…唉~

引用:
原帖由 Thomas 於 2007-8-1 11:44 AM 發表

我都想知…我要等下半部才能錄到…唉~
囧...
錄影嗎囧?
你用TV CARD的囧??
wwww

引用:
原帖由 yisdfc 於 2007-8-1 11:49 AM 發表

囧...
錄影嗎囧?
你用TV CARD的囧??
錄影機而已…翼2順便錄一錄…
我估這現場 不是清走那些人 就是在下一齣戲的前15分鐘 才完…
否則節目表亂…

騙人的…之前看是寫著稍後播,等左咁耐最後都無播…

回復 #18 Thomas 的帖子

唉! 佢係昆人ar啦... tvb 好可惡 怕之後 ge pokemon 都........
若一直期待下去"
希望會來臨的話"
No matter how long the time are ,i still wait it."

引用:
原帖由 比卡超1000 於 2007-8-1 01:43 PM 發表
唉! 佢係昆人ar啦... tvb 好可惡 怕之後 ge pokemon 都........
特發事件都完了…那天沒問題的…
由於當天電影播出,我要出街…所以較錄影
拜托不要有事。